Over Jongsma medical

Jongsma Medical is specialist in het adviseren, aanmeten en leveren van (bijzondere) optische hulpmiddelen. U kunt bij ons terecht voor medische contactlenzen, therapeutische brillen en hulpmiddelen op het gebied van Low Vision. Ook kunnen er speciale brillen en contactlenzen worden gemaakt voor een adequate beroepsuitoefening. Denk aan een tandartsbril.

U bent van harte welkom voor een consult bij één van onze specialisten. U kunt 6 dagen per week een afspraak maken in Zaandam. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de contactpagina.

In het kader van de ketenzorg heeft Jongsma Medical een samenwerkingsverband met het expertisecentrum voor blinden en slechtzienden, Koninklijke Visio.
Ook is Jongsma Medical verkooppunt van slechtziend.nl. Dit is een organisatie die hulpmiddelen levert voor mensen met een visuele beperking. Op deze website is een zeer uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen te vinden.

Op doorverwijzing van uw oogarts kunt, u een afspraak maken bij een van specialisten. De oogarts stelt een diagnose, de low-visionspecialist of contactlensspecialist bespreekt de mogelijke hulpmiddelen met u en vraagt deze aan bij uw zorgverzekeraar. Vervolgens zorgt de specialist voor het aanpassen en controleren van de verstrekte hulpmiddelen.

Jongsma Medical is lid van de Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven (NUVO).

Winkelwagen